Thursday, 21 February 2013

ပိႏၷဲသီးဆူးပုတ္ခ်က္

ပိႏၷဲသီးဆူးပုတ္ခ်က္

ဒါေလးကေတာ့ blog စစေရးခ်င္းတုန္းက တင္ဖူးတဲ့ဟင္းေလးပါ။ ခုလဲပိႏၷဲသီး ႏုႏုေလးေတြေတြ့လို႔ blog ေလးေတာင္ ၁ ႏွစ္ျပည့္ေတာ့မယ္ ေတြးမိတာနဲ႔ အမွတ္တရျပန္ခ်က္ပါတယ္။ အရင္ post မွာေတာ့ ပိႏၷဲသီးကို မဆလာနဲ႔ ဆီျပန္ေလးခ်က္ပါတယ္။ ပိႏၷဲသီးကြင္းေလးေတြ၀ယ္ရင္းနဲ႔ ေစ်းသည္က ဆူးပုတ္ရြက္ခတ္ျပီးစားရင္ တအားေကာင္းတယ္ အၾကံေပးလို႔ ဆူးပုတ္ရြက္ေလးေတြပါ၀ယ္ ခတ္ၾကည့္လိုက္ေတာ့ အရသာတအားရွယ္လြန္းလို႔ အရမ္းႏွစ္သက္မိပါတယ္။

  • ပိႏၷဲသီးႏုႏု ၅ကြင္းခန္႔ 
  • ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁လံုး
  • ၾကက္သြန္နီ ဥၾကီး ၁ဥ
  • ၾကက္သြန္ျဖဴ ၅မႊာ
  • ငရုတ္ပြ ၃ေတာင့္
  • ဆူူးပုတ္ရြက္ ၃စည္း
  • မဆလာ စားပြဲတင္ဇြန္း တ၀က္
  • ငါးငံျပာရည္ စားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္း
  • ဆီဟင္းခတ္ဇြန္း ၂ဇြန္း
  • ဟင္းခတ္မွဳန္႔အနည္းငယ္

ပိႏၷဲသီးကြင္းမ်ားကို အလယ္အူတိုင္မ်ားထုတ္ အတံုးေလးမ်ားလွီးပါ။ ၀ယ္လာတဲ့ အကြင္းေလးေတြက တအားႏုေနလို႔ အလယ္အူတိုင္ေတြမထုတ္ပဲ တံုးထားပါတယ္။ ဆီပူပူမွာ ၾကက္သြန္နီ ျဖဴ ရဲေနေအာင္ေၾကာ္ျပီး ငရုတ္ပြေထာင္းထည့္ ဆီသတ္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ ေၾကေအာင္ခ်က္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေၾကလွ်င္ ပိႏၷဲသီးတံုးမ်ားထည့္လံုးပါ။ ငံျပာရည္ ဟင္းခတ္မွဳန္႔ထည့္ ေရျမုပ္ေအာင္ထည့္ကာ ႏူးေအာင္တည္ပါ။

ပိႏၷဲသီးမ်ားႏူးလွ်င္ မဆလာထည့္ ဆူးပုတ္ရြက္မ်ားအုပ္ ၂မိနစ္ခန္႔တည္ပါ။

ဆူးပုတ္ မဆလာန႔ံေမႊးတဲ့ ပိႏၷဲသီးဟင္းေလးရပါျပီရွင္။ အရသာက ၾကက္သားဟင္းလိုလို ေတာ္ေတာ္ေလးေကာင္းျပီး အရသာရွိပါတယ္။ အရမ္းကိုစားေကာင္းတဲ့ဟင္းေလးမို႔ ပိႏၷဲသီးႏုႏုေလးေတြေပၚခ်ိန္မွာ ခ်က္စားၾကည့္ဖို႔ တိုက္တြန္းလိုက္ပါတယ္ေနာ္။

ခ်စ္မိတ္ေဆြမ်ားအားလံုး စိတ္၏ခ်မ္းသာျခင္း ကိုယ္၏က်န္းမာျခင္းမ်ားႏွင့္ ျပည့္စံုႏိုင္ၾကပါေစဗ်ာ....
ကဲလုပ္စားလိုက္ၾကပါအံုးေနာ္... ေက်းဇူးတင္ခ်င္တယ္ဆိုရင္ေတာ့ စိတ္ေစရာ ကိုေက်းဇူးတင္လိုက္ပါ
ဒီပို႔စ္ကို PDF အေနနဲ႔သိမ္းခ်င္တယ္ဆိုရင္ေတာ့ ေအာက္မွာေဒါင္းယူလိုက္ပါဗ်ာ

PDFေဒါင္းယူရန္ႏွိပ္ပါ>>>

0 comments:

Post a Comment